My Dream Lamp
My Dream Lamp
My Dream Lamp
My Dream Lamp
My Dream Lamp
My Dream Lamp

My Dream Lamp

MY DREAM LAMPMYD-1772424895480667

998,00 TL

My Dream Lamp, çocukları resim yapmaya teşvik ederek, yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır.
Resmin temel kuralları arasında yer alan ışık, gölge uyumuna vurgu yapan My Dream Lamp, küçük ressamların hayal dünyalarının yansıması olan resimleri için farklı bir sergileme olanağı sağlar.
Çocukların resimlerini ışıkla bütünleştirerek, hayal dünyalarının hayatlarına yansımasını sağlayan My Dream Lamp aynı zamanda yaratıcı yönlerini daha çok ortaya çıkarmaları ve bundan keyif almaları için onları teşvik etmektedir.
My Dream Lamp setinin içinde yer alan 14 sayfa özel kesim sayfalara çocuğunuzun yaptığı resmi, sayfanın iki ucu bir araya gelecek şekilde kıvırabilir, sayfa bitimindeki yapışkan yüzeyin korumasını çıkarıp iki ucu birbirine sabitleyebilirsiniz.
Bu şekilde oluşan başlığı, sayfa şablonu ile uyumlu olan abajurun üzerine yerleştirerek ışığı yakabilirsiniz.
My Dream Lamp setinin içinde, çocukların sıklıkla kullandığı boya çeşitlerinden biri olan, ışığın etkisini en canlı ve parlak şekilde yansıttığı için seçilen yağlı pastel boyalar yer almaktadır. Yağlı pastel boya dışında diğer boya çeşitleri içinde uygundur.
My Dream Lamp üretiminde kullanılan alt kısımlar masif kayın ve masif kızıl ağaçların el tornasında işlenmesi ile oluşturulmuştur. Kayın gövdeler için herhangi bir koruyucu kullanılmamıştır. Kızıl ağaçların renklendirilmesinde lake beyaz boya ve ahşap korumalar kullanılmıştır.
My Dream Lamp setinde yer alan ve lamba ile birlikte kullanılması önerilen led ampul soğuk ışık vermesi nedeniyle uzun süreli kullanım için güvenlidir.
Set ile birlikte verilen boyalar, piyasada çocuk sağlığına hassasiyeti ile bilinen boya markalarındandır.
Lambanın elektrik aksamı için kullanılan malzemelerin tamamı TSE garantilidir.


Özellikleri
STİLContemporary
STİLModern
RENKBeyaz
MATERYALAhşap
MONTAJ DURUMUMonte
STİLMinimalist
STİLÇağdaş
KARGO3 İş Günü
KARGOÜcretsiz Kargo
Koşulsuz 14 gün iade hakkınız bulunmaktadır. İade kargolarınızı Aras veya Horoz kargo ile gerçekleştirebilirsiniz.

Satıcı Bilgileri

×Fullscreen Image<>

Size daha iyi bir deneyim sunmak için izninizi istiyoruz.

Size daha iyi bir alışveriş ve hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.

My Dream Lamp
My Dream Lamp
998,00 TL