El Yapımı Seramik Mumluk Round
El Yapımı Seramik Mumluk Round
El Yapımı Seramik Mumluk Round
El Yapımı Seramik Mumluk Round

El Yapımı Seramik Mumluk Round

HaloHopeHLH-1772491926654117

750,00 TL

Round Mumluk, 45 yıllık çömlekçilik ve oyma tecrübesiyle çok yetenekli ellerde şekillendirildi.

Kapadokya'da (Orta Anadolu / Türkiye) eski çağlardan beri uygulanan Geleneksel Seramik Oyma Sanatı ürünüdür ve Etnik Ev Dekorasyonu için harika bir nesnedir.

İçine bir adet tea-candle yerleştirdiğinizde ışık ve gölgelerin yansımasının keyfini sürebilirsiniz.

Çömlekten yapılan bu mumluk hammaddesini Anadolu'nun karakteristik kırmızımsı bir renge sahip verimli topraklarından alır.

Çömlekçilik antik çağlardan beri Anadolu'nun merkezinde Kapadokya'da yapılan bir sanattır. Ustalar elleriyle toprağı şekillendirir ve geleneksel odun fırınlarında pişirir. Doğal kırmızımsı rengini Kızılırmak'taki pigmentlerden alır. Türkiye topraklarında doğup büyüyen Kızılırmak, Türkiye topraklarından tekrar denize dökülen en uzun nehirdir. Kapadokya halkı Hitit döneminden beri Kızılırmak kilini alıp ev eşyası yapmak için kullanır.




Round Mumluk üretiminde boya ya da sır kullanılmaz, ürünler pişirme metoduna bağlı olarak fırında sahip oldukları doğal rengi alırlar. Seçenekler bölümünen renk tercihinizi yapabilirsiniz.

Round Mumluk yemek masanızda, sehpanızda, raflarınızda, merdivenlerinizde, veranda ya da balkonunuzda kullanabileceğiniz mükemmel bir ev aksesuarı olacaktır.


Özellikleri
STİLContemporary
STİLModern
STİLGeleneksel
KARGO1-5 İş Günü
MATERYALseramik
RENKToprak
STİLÇağdaş
KARGOÜcretsiz Kargo
Koşulsuz 14 gün iade hakkınız bulunmaktadır. İade kargolarınızı Aras veya Horoz kargo ile gerçekleştirebilirsiniz.

Satıcı Bilgileri

×Fullscreen Image<>

Size daha iyi bir deneyim sunmak için izninizi istiyoruz.

Size daha iyi bir alışveriş ve hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.

El Yapımı Seramik Mumluk Round
El Yapımı Seramik Mumluk Round
750,00 TL