Bohemtolia Afitap El Dokuma Kilim - Pembe
Bohemtolia Afitap El Dokuma Kilim - Pembe
Bohemtolia Afitap El Dokuma Kilim - Pembe
Bohemtolia Afitap El Dokuma Kilim - Pembe

Bohemtolia Afitap El Dokuma Kilim - Pembe

BohemtoliaBHM-1771161113664962

12.000,00 TL

"Bohem tasarım anlayışı Anadolu’nun tarihini ve izlerini taşırsa ne olur?
Bohemtolia bu soruya verilebilecek cevapların peşinde Anadolu insanı, ürünleri ve kaynaklarını gözden geçiriyor. Bohem dekorasyona Anadolu ruhunu üfleyerek yaşam verip ürünlerine yansıtıyor.

Anadolu’nun el dokuma geleneği ve motifleri, modern tasarımlar ile birleşince Bohemtolia’nın yeni koleksiyonu “Alem” ortaya çıktı. Bohemtolia, Alem koleksiyonu kapsamında eşsiz tasarımları ile Afitap ve Leyla kilimlerini sunar. Bohem ruhunuzu beslemek, özgün zevkinizi yansıtmak için Afitap ve Leyla kilim ve kilim yastıklarının eşsiz renklerine göz atın.

Afitap serisinde bohem dekorasyona keskin, yumuşak, dikkat çekici ya da huzurlu bir yorum katmak için farklı renklerde kilimler doğal boyama iplikler ile hayata geldi. Anadolu insanın dile vuramayan sözcüklerinin yerine ele vuran motiflerinden “baklava” Afitap kilimlerin başrolünde. Hayatın sınırları belirleyen baklava çizgileri zamanın geçiciliğini ifade eden kum saati motifleri ile sarılı. Afitap yani Güneş bize bu iki motifi anlatan en anlamlı kelime. Güneş hayatın ve zamanın tek kaynağı. Afitap kilimleri bohem dekorasyon için güneş gibi merkezde yer alacak bir parça.

Leyla serisi ise minimal tarzı ile bohem dekorasyona kontrast bir yorum katmak için monokrom renkli kilimler doğal boyama iplikler ile hayata geldi. Anadolu insanın dile vuramayan sözcüklerinin yerine ele vuran motiflerinden geometrik üçgen ve dörtgenler minimal Leyla kilimlerin başrolünde. Her şeyin karşıtı ile var olması siyah ve beyazın birbirinden vazgeçmesine engel. “Leyla” yani “Gece” bize bu iki rengin döngüsünü anlatan en anlamlı kelime. Gecenin varoluşu ancak gündüz ile mümkün. Siyahı görmek için beyaza yer açılmalı. Leyla kilimleri bohem dekorasyon için tıpkı gece gibi döngünün en huzurlu parçası.

"


Özellikleri
STİLContemporary
STİLModern
STİLGeleneksel
STİLİskandinav
RENKPembe
MATERYALYün
KARGO1-3 İş Günü
STİLBohem
KARGOÜcretsiz Kargo
Koşulsuz 14 gün iade hakkınız bulunmaktadır. İade kargolarınızı Aras veya Horoz kargo ile gerçekleştirebilirsiniz.

Satıcı Bilgileri

×Fullscreen Image<>

Size daha iyi bir deneyim sunmak için izninizi istiyoruz.

Size daha iyi bir alışveriş ve hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.

Bohemtolia Afitap El Dokuma Kilim - Pembe
Bohemtolia Afitap El Dokuma Kilim - Pembe
12.000,00 TL